Totalt antall sidevisninger

tirsdag 3. januar 2012

Hvor passer det seg


Foto av detalj av eget arbeid i leire med raku - Serien heter: Mørketidslys


- eller passer det seg i sosiale medier å fortelle om Jesus?
Hvorfor skulle det ikke passe seg? Jeg likte artikkelen "Jesus - lederen som sprengte grensene" i Ukeavisen Ledelse. og jeg likte svært godt at Hans Børlis Trosbekjennelse ble sitert i Klassekampen 24. desember 2011. Jeg siterte Trosbekjennelsen her på bloggen i innlegget Antidepressiva, farvel... hilser året 2012 velkommen!

I Erfaringsnettverket, som er en gruppe på Facebook, har vi i det siste hatt en del samtaler rundt tro og rundt Jesus. Det kan jeg like... og samtidig er jeg litt redd for å støte noen bort. Men skal jeg egentlig være det? Hvorfor er det mer sårbart å snakke om mine opplevelser med Jesus enn med Legemidler? Det at noen tør å ta Jesus-erfaringer opp løsner muligens for at flere kan fortelle om sine erfaringer, enten de tror på Jesus som frelser eller ikke.

Ønsker alle en god dag og vil dele med dere Fotsporene av ukjent forfatter.

Fotsporene

En natt hadde en mann en drøm. Han drømte at han spaserte langs stranden sammen med Herren! Over himmelen kom bilder fra livet hans til syne. For hvert bilde han så, oppdaget han at det var to fotspor i sanden; det ene var hans egne, og det andre var Herrens.
Da det siste bilde for forbi over himmelen, så han tilbake på fotsporene i sanden. Han la merke til at mange ganger i livets løp var det bare ett par fotspor. Da oppdaget han også at det var de gangene da livet hans hadde vært vanskeligst og mest smertefullt.
Dette forsto han ikke, så han spurte Herren: Herre, du sa en gang at da jeg bestemte meg for å følge deg, ville du alltid gå med meg og aldri forlate meg. Men nå ser jeg at da min nød var størst og livet vanskeligst å leve, da er det bare ett par fotspor. Jeg forstår ikke hvordan du forlot meg da jeg trengte deg mest?
Da svarte Herren: Mitt kjære dyrebare barn! Jeg elsker deg og ville aldri forlate deg. De gangene i livet ditt da prøvelsene og lidelsene dine var størst – og du bare kan se ett spor i sanden, det var de gangene jeg bar deg i armene mine!Foto av detalj av eget arbeid i leire med raku - Serien heter: Mørketidslys

1 kommentar:

  1. Fantastiske illustrasjonar! Ja kvifor skulle det ikkje passe seg å fortelle om Jesus. Spennende tema.

    SvarSlett